Λόγω των συνεχών ανατιμήσεων, σε περίπτωση μεταβολής στη τιμή του προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση!

Ο καρκίνος κατατάσσεται ως μια από τις κύριες αιτίες θανάτου παγκοσμίως και σημαντικό εμπόδιο στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής (Bray et al., 2021). Με βάση τις τελευταίες παγκόσμιες στατιστικές εκτιμήσεις της GLOBOCAN (Global Cancer Observatory), εκτιμάται ότι 19,3 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις καρκίνου (18,1 εκατομμύρια εξαιρουμένου του μη μελανωματικού καρκίνου του δέρματος) και σχεδόν 10,0 εκατομμύρια θάνατοι από καρκίνο (9,9 εκατομμύρια εξαιρουμένου του μη μελανωματικού καρκίνου του δέρματος) σημειώθηκαν το 2020 (UICC, 2020).

Ποια είναι η σωστή ποσότητα νερού που πρέπει να λαμβάνει το σώμα μας ημερησίως;

Δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Η ποσότητα νερού που πρέπει να λαμβάνει το ανθρώπινο σώμα διαφέρει ανάλογα την γεωγραφική τοποθεσία, την ηλικία, τα κιλά , και την σωματική δραστηριότητα. 

Κάθε γυναίκα έχει χρέος στον εαυτό της να τον προσέχει και να τον φροντίζει. Βασικό σημείο του γυναικείου σώματος που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι η ευαίσθητη περιοχή. Η σωστή ατομική υγιεινή και καθημερινή φροντίδα είναι αναγκαία σε κάθε ηλικία και φάση ζωής μιας γυναίκας από την εφηβεία μέχρι την εμμηνόπαυση. 

Η διατήρηση της υγείας του κόλπου, είναι ένας καθημερινός αγώνας για τη γυναίκα κυρίως λόγω των παθογόνων μικροοργανισμών, που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις, φλεγμονές και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα στην ευαίσθητη περιοχή. 

Ηπατίτιδα: Τι είναι

Η ηπατίτιδα είναι μια φλεγμονή του ήπατος ( καταστροφή των κυττάρων του συκωτιού). Η φλεγμονή είναι η αντίδραση ενός ιστού σε ερεθισμό ή τραυματισμό. Γενικά οδηγεί σε πόνο, ερυθρότητα και οίδημα. Διακρίνεται σε οξεία και χρόνια και μπορεί να οδηγήσει σε ηπατική ανεπάρκεια, κίρρωση του ήπατος και σπανιότερα σε κ αρκίνο ήπατος.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 5

Επικοινωνία

Λ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 37
τ.κ. 71500 - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ.: 2810 542070 - Κιν. 6947 020587
Ωράριο επικοινωνίας 09:00-17:00
email: contact@pharmacy123.gr

Please publish modules in offcanvas position.