Το πράσινο τσάι είναι γνωστό σε όλους μας για τις θαυματουργές ιδιότητές του. Χάρη στα συστατικά που περιέχει (πολυφαινόλες: αντιοξειδωτικές ουσίες) γίνεται όλο και περισσότερο επιτακτική η ανάγκη για την κατανάλωσή του. Εξαιτίας του γρήγορου ρυθμού ζωής και του επιβαρυμένου από «κακές ουσίες» περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε, προκαλούνται πολλές και διάφορες βλάβες στον οργανισμό μας. Για παράδειγμα, λόγω άγχους και στρες δημιουργούνται στο σώμα μας ελεύθερες ρίζες, οι οποίες συμβάλλουν πιθανά στην ανάπτυξη καρκίνου ή άλλων φλεγμονών. Επίσης, λόγω κακής διατροφής και ελλιπής/απουσία φυσικής δραστηριότητας, οδηγούμαστε στην παχυσαρκία, η οποία είναι στρεσογόνος παράγοντας για τον οργανισμό.
Το πράσινο τσάι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!! Πώς;;
Εμποδίζει τη συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και βοηθά στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.
Αντιβακτηριδιακή δράση κατά των επιβλαβών οδοντικών βακτηρίων.
Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες: καρκίνος μαστού, παχέος εντέρου, προστάτη και του πνεύμονα.
Διασπά το λίπος και αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο το λίπος «καίγεται» στο σώμα μας.
«Καίει» το λίπος της κοιλιάς και επιταχύνεται την απώλεια βάρους κατά 77%.
Βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ζημία που επιφέρει η υπεριώδης ακτινοβολία.
Μπορεί να εμποδίζει την πρόκληση βλαβών στο δέρμα και τις ρυτίδες. Η επιγαλλοκατεχίνη (ουσία που περιέχει το πράσινο τσάι) φαίνεται να είναι 200 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε, στο να καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούν προβλήματα στο δέρμα.
Για παραγγελίες εντός Ηρακλείου: Ζητήστε το και θα σας το φέρουμε στο χώρος σας χωρίς καμία επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς!